Slovenia, Croația, Spania și Rusia sunt calificate în optimile de finală ale EuroBasket 2017

Patru echipe și-au asigurat prezența în optimile de finală ale EuroBasket 2017 după doar trei runde disputate în faza grupelor. Este vorba despre Slovenia, Spania, Croația și Rusia. Acestea sunt cele patru formații care și-au câștigat toate meciurile până la această oră.

Slovenia este liderul Grupei A, desfăurată la Helsinki. Croația și Spania împart primele două poziții în Grupa C, iar Rusia este ocupanta primei poziții în Grupa D.

Două echipe în Grupa A, trei în Grupa B, respectiv două formații în Grupa D au câte două victorii la activ. Acestea sunt la distanță de un singur rezultat favorabil de calificarea în optimile de finală.

Islanda în Grupa A, România în C, respectiv Marea Britanie în D sunt cele trei echipe care nu au câștigat niciun meci după primele trei runde desfășurate.

Foto: Alina Cojocaru

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.