Slovenia a anunțat componența lotului lărgit pentru EuroBasket 2017

Slovenia a anunțat componența lotului lărgit pentru participarea la EuroBasket 2017. Igor Kokoskov a nominalizat 18 jucători, între care se numără superstarul Goran Dragic, dar și tandemul lui Real Madrid, alcătuit din Luka Doncic și naturalizatul Anthony Randolph.

Alte nume importante sunt Jaka Blazic, respectiv tandemul lui Banvit, format din Edo Muric și Gasper Vidmar.

Componența lotului lărgit:  Jaka Blažič (Baskonia), Tomaž Bolčina (Helios Suns), Vlatko Čančar (Mega Leks), Žiga Dimec (Krka), Luka Dončić (Real Madrid), Goran Dragić (Miami Heat), Gregor Hrovat (Union Olimpija), Jan Kosi (Sixt Primorska), Miha Lapornik (Bilbao Basket), Blaž Mahkovic (Igokea), Edo Murić (Banvit), Aleksej Nikolić (Brose Bamberg), Klemen Prepelič (Limoges), Anthony Randolph (Real Madrid), Matic Rebec (Krka), Luka Rupnik (Fuenlabrada), Žan Mark Šiško (Ilirija), Gašper Vidmar (Banvit), Saša Zagorac (Parma).

Slovenia face parte din Grupa A, alături de Polonia, Grecia, Franța, Islanda și Finlanda. Meciurile acestei grupe se vor juca la Helsinki. Primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii ale EuroBasket 2017, programate a se desfășura la Istanbul.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.