Slobodan Dundjerski s-a transferat în Ungaria

Slobodan Dundjerski, conducătorul de joc cu care BC SCM Timișoara a încheiat sezonul 2015/16, a semnat în Ungaria. Sârbul a fost legitimat de Jaszbereny KSE, formație angrenată în primul eșalon maghiar.

În vârstă de 28 ani, Dundjerski a avut 25 meciuri jucate pentru Leii din Banat. El a avut medii statistice de 12.5 puncte și 7.3 pase decisive. Acest jucător a mai evoluat în România pentru Gaz Metan Mediaș. De altfel, Dundjerski a câștigat Cupa României în 2013, alături de formația de pe Târnava Mare.

Noua echipă a lui Slobodan Dundjerski a încheiat sezonul 2015/16 pe locul al 11-lea, din totalul de 14 echipe participante în prima ligă maghiară.

De-a lungul timpului, la Jaszbereny au jucat românii Rolland Torok și Laci Lazar.

BC SCM Timișoara a anunțat deja numele noului conducător de joc. Acesta este Nikola Otasevic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.