Situația în grupa Stelei după etapa a 6-a în EuroCup

Gazdele au învins în celelalte meciuri ale rundei a 6-a contând pentru sezonul regulat al EuroCup în Grupa D, cea din care face parte Steaua CSM EximBank București. Astfel, Aris Salonic și Buducnost Podgorica se revanșează pentru eșecurile suferite în tur.

Aris Salonic a dispus de Trabzonspor Medical Park, scor 78-70. Partida a fost controlată de eleni, aceștia câștigând fiecare sfert: 22-19, 18-17, 13-11, 25-23.

Theodoros Zaras a avut 23 puncte, Jamelle Haggins a adăugat 18 puncte, pentru ca Okaro White să reușească 13 puncte și 7 recuperări pentru Aris. În replică, Dwight Hardy a avut 20 puncte, Johnson-Odom a terminat cu 13 puncte, 5 pase decisive, iar Novica Velickovic a reușit 11 puncte, 6 recuperări pentru turci.

Banvit Bandirma a depășit pe Buducnost Podgorica, scor 76-68. Meciul a avut parte de două reprize diametral opuse. Turcii s-au desprins la 45-26 în prima jumătate, pentru ca muntenegrenii să recupereze mare parte din deficit în cea de-a 2-a.

Gasper Vidmar a reușit 18 puncte, AJ Slaughter a adăugat 15 puncte, pentru ca Adrien Moerman să aibă 11 puncte și 14 recuperări pentru Banvit. În replică, Suad Sehovic a avut 23 puncte, 8 recuperări, iar Tadija Dragicevic a terminat cu 17 puncte pentru muntenegreni.

Astfel, Unics Kazan și Aris Salonic au 4-2 la general. Trabzonspor Medical Park și Banvit Bandirma au 3-3 fiecare, pentru ca Steaua CSM EximBank București și Buducnost Podrogica să aibă 2-4.

Etapa a 7-a, programată pe 25 noiembrie, cuprinde următoarele confruntări:

Trabzonspor Medical Park vs Steaua CSM EximBank București
Unics Kazan vs Banvit Bandirma
Buducnost Podgorica vs Aris Salonic

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.