Edi Sinadinovic va semna cu Partizan, conform presei sârbești

Edi Sinadinovic a ajuns la un acord cu Partizan Belgrad. Fostul jucător al echipelor BCM U Pitești și BC Mureș va juca pentru cea mai titrată echipă din baschetul sârbesc.

În vârstă de 27 ani, Edi măsoară 1.93 metri și este fundaș. El a evuluat ultima dată pentru PAOK Salonic. A avut 11 prezențe în campionatul Greciei cu medii statistice de 2.1 puncte și 1.2 pase decisive pentru 1.3 la eficiență în 9 minute pe meci.

Alături de BCM U Pitești, în partea a 2-a a sezonului 2013/14, Sinadinovic a avut 14.2 puncte, 4.0 pase decisive și 3.6 recuperări pentru 12.9 la eficiență în 31.5 minute pe meci, conform fiba.com. În prima parte a stagiunii 2014/15, Edi a avut 7 meciuri în LNBM pentru BC Mureș cu medii statistice de 15.1 puncte, 4.9 recuperări și 4.0 pase decisive pentru 15.9 la eficiență în 30,3 minute pe meci.

De notat că Partizan trece printr-o remaniere accentuată la toate nivelurile. Predrag Danilovic a demisionat din funcția de președinte, iar viitorul lui Dusko Vujosevic în calitate de antrenor este incert. În plus, o parte dintre jucătorii din echipa de anul trecut s-au depărțit de Partizan.

Știrea a fost publicată în presa sârbească, site-urile vesti.ro și kosarka.hotspot.rs fiind printre cele care au anunțat această mutare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.