Simon la Anadolu Efes, Mashour la Maccabi

Krunoslav Simon a semnat un contract cu Anadolu Efes Istanbul. Croatul sosește de la EA7 Milano, unde a petrecut ultimii doi ani, câștigând campionatul și SuperCupa Italiei în 2016.

În sezonul 2016/17, Simon a avut 11.0 puncte, 3.6 recuperări și 3.9 pase decisive la nivel de Euroligă, respectiv 12.0 puncte, 5.1 recuperări și 2.6 pase decisive în Lega Basket Serie A.

Efes a anunțat că angajamentul noului shooter al echipei este cu valabilitate pentru un sezon cu opțiune pentru al 2-lea. În vârstă de 32 ani, Simon măsoară 1.97 metri și poate fi utilizat la pozițiile 2-3.

Simon are cinci sezoane la activ în Euroligă. El a jucat în această competiție pentru KK Zagreb, Unicaja Malaga, Lokomotiv Kuban și EA7 Milano. Are 55 meciuri disputate și 41 titularitări cu medii de 10.9 puncte, 3.5 recuperări, 2.5 pase decisive pentru 10.7 la eficiență în aproape 26 minute pe partidă.

De notat că Simon va juca din nou pentru un antrenor croat. El a evoluat sub comanda lui Jasmin Repesa între 2015 și 2017, iar acum o va face sub comanda lui Velimir Perasovic.

În altă ordine de idei, Maccabi Tel-Aviv a oficializat legitimarea lui Karam Mashour, de la Bnei Hertzliya. El a avut medii de 14.2 puncte și 10.0 recuperări în Israel, respectiv 15.3 puncte și 7.0 recuperări în FIBA Europe Cup, unde a evoluat împotriva Stelei CSM EximBank București.

Mashour are 25 ani, măsoară 1.95 metri și evoluează la poziția 3, aflându-se în fața debutului la nivel de Euroligă. El a jucat patru sezoane în NCAA, câte doi la UNLV și Morehead State, absolvind în anul 2015. Tot aunci și-a început cariera profesionistă. Contractul lui Mashour cu Maccabi Tel-Aviv se întinde pe parcursul următoarelor două sezoane.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.