Simas Galdikas a semnat cu Neptunas Klaipeda

Simas Galdikas, fost jucător la Steaua CSM EximBank București, a semnat un contract cu Neptunas Klaipeda. În vârstă de 30 ani, el se întoarce la formație alături de care a jucat înainte de a veni în România.

Înalt de 2.04 metri, Galdikas a jucat pentru militari în cursul celei de-a 2-a jumătăți a sezonului 2015/16. Puternicul pivot lituanian a avut 25 meciuri pentru Steaua și a avut medii de 3.9 puncte cu 2.8 recuperări pe partidă.

El a bifat 45 prezențe în ultimul sezon, pe care l-a jucat pentru Lietkabelis Panevezys, formație ce s-a calificat în finala campionatului lituanian în sezonul 2016/17. Galdikas a avut medii de 7.4 puncte și 2.7 recuperări pe partidă. În plus, Simas a jucat 13 meciuri în EuroCup, având medii de 6.8 puncte și 2.9 recuperări.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.