CSU Sibiu a pierdut pentru prima dată pe teren propriu în anul 2017 (în LNBM)

BC CSU Sibiu a pierdut pentru prima dată pe teren propriu în anul 2017 în Liga Națională de baschet masculin. Galben-albaștrii au încheiat o serie de nouă victorii consecutive la Sala Transilvania.

Formația pregătită de Dan Fleșeriu a cedat, scor 54-75, în Meciul 2 al seriei cu BC Mureș, din primul tur al playoff-ului. Precedentul eșec în LNBM s-a consemnat pe 16 decembrie 2016, scor 75-76, în duelul cu Steaua CSM EximBank București, din prima fază a sezonului regulat.

Așadar, CSU Sibiu cedează în fața propriilor susținători după aproape patru luni în campionat. Galben-albaștrii au mai pierdut în duelul cu U-BT Cluj-Napoca, la turneul final de Cupa României, desfășurat în luna februarie.

Formația de pe Cibin a avut 5-0 în jocurile de pe teren propriu în TOP 6.

De notat că în precedentele meciuri de pe teren propriu, CSU Sibiu a învins Steaua CSM Eximbank București, U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, locurile 3, 1 și 4 la încheierea sezonului regulat. De asemenea, galben-albaștrii au învins și BC Mureș, finalista Cupei României, în Meciul 1 al actualei serii de playoff. Niciuna dintre aceste echipe nu a marcase mai mult de 67 puncte.

În prezent, BC CSU Sibiu are 13 victorii și 3 înfrângeri în meciurile disputate pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.