CSU Sibiu a pierdut și manșa a 2-a din primul tur FIBA Europe Cup 2017/18

BC CSU Sibiu nu a reușit să se revanșeze pentru eșecul suferit l limită în prima manșă a dublei cu BK Pardubice, din primul tur al FIBA Europe Cup – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Dan Fleșeriu a fost învinsă în Cehia, scor 77-64.

Jocul a fost controlat de gazde, care s-au desprins la 20-15 în primul act. Diferența de cinci puncte s-a păstrat până la pauză. Lucrurile s-au complicat în secvența a 3-a, atunci când Pardubice a realizat un parțial de 28-15 cu care a clarificat practic ecuația calificării. Apărarea Sibiului a încasat doar șapte puncte în sfertul 4, însă din punct de vedere ofensiv lucrurile nu au funcționat prea bine pentru ardeleni.

Sibiul a avut doar 29% la aruncările din acțiune în această partidă în condițiile unui raport egal la recuperări ofensive (14-14). Galben-albaștrii au terminat cu 5/23 la aruncările de pe semicerc. În schimb, ei au forțat acțiunile în apropierea coșului, reușind să obțină 27 vizite la linia de pedeapsă.

Kevin Capers a totalizat 22 puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări, 3 intercepții, fiind descalificat pentru cinci greșeli prsonale. Monyea Pratt a contabilizat 10 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive în 39 minute de joc, iar Radu Paliciuc a terminat cu 10 puncte pentru Sibiu. În replică, Scott Martin a totalizat 26 puncte, 10 recuperări pentru Pardubice.

Similar primei manșe, antrenorul Dan Fleșeriu a rotit opt jucători. Mirel Dragoste a bifat șapte minute pe parchet, ceilalți șapte având între 13 și 39 minute de joc. Cehii au utilizat 11 jucători, opt dintre ei având între 17 și 31 minute de joc.

Scorul general al dublei a fost de 156-142.

CSU Sibiu a fost susținută de peste 70 suporteri la meciul din Cehia. Marea majoritate a acestora au călătorit peste 1.000 de kilometri (drumul dus pentru a asista la această partidă.

Nu uitati, la ora 19:00 incepe BK Pardubice – CSU Sibiu. Galeria a ajuns la sala. Meciul poate fi vizionat in link-ul de…

Posted by CSU Fans Sibiu on 27 Septembrie 2017

În turul al 2-lea, BK Pardubice se duelează cu Proximus Spirou Charleroi, din Belgia.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.