CSU Sibiu învinge BCM U Pitești pentru a 3-a oară în acest sezon

BC CSU Sibiu a învins BCM U Pitești, scor 84-76, în meciul de deschidere al celei de-a 3-a runde din TOP 6 în Liga Națională – ediția 2016/17. Partida a avut loc la Sala Transilvania din Sibiu.

Echipa antrenată de către Dan Fleșeriu s-a instalat la conducere din primul sfert și  fost în permanență în avantaj pe tabela de marcaj. Ardelenii au câștigat primul act cu scorul de 20-13. Diferența a crescut la zece puncte până la pauză, scor 48-38. Sfertul al 3-lea a demarat cu un parțial de 13-3 pentru a mări ecartul la un maxim de 20 puncte. Piteștiul  replicat în finalul prtidei, apropiindu-se la opt lungimi.

Sibiul a avut superioritate la toate capitolele statistice (recuperări, recuperări ofensive, pase decisive, intercepții, mingi pierdute), însă oaspeții au fost mai preciși la finalizare. Piteștiul a avut 71% la două puncte și a terminat mciul cu un plus de opt procente la aruncăril din acțiune, respectiv 13 procente la linia de pedeapsă.

Kevin Hardy a bifat 21 puncte, 7 recuperări, 5 intercepții, Marcel Davis a adăugat 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Boris Lalovic a terminat cu 16 puncte, iar Igor Mijajlovic a încheiat cu 15 puncte pentru învingători. În replică, Aleksandar Mladenovic a reușit 13 puncte, alți trei jucători având cel puțin 12 puncte pentru Pitești.

Declarația lui Hristu Șapera, antrenorul Pieștiului după meciul de la Sibiu

"Sibiul a făcut K1 în prima repriză"

Posted by BCM U Piteşti on 11 Martie 2017

Situația în clasament și programul în următoarea săptămână

Ardelenii au 14-7 la general și revin pe locul 2 în clasamentul general. Sibiul are 3-0 în duelurile directe cu BCM U Pitești. Argeșenii ajung la 10-11 și ocupă locul 5 în clasament.

CSU Sibiu susține următoarele două meciuri în deplasare. Miercuri (15.03) joacă la Cluj, iar sâmbătă (18.03) la Oradea.

BCM U Pitești se întoarce acasă după dubla deplasare de la Cluj și Sibiu. Argeșenii primesc vizita lui CSM CSU Oradea, iar apoi vor juca la Timișoara.

Foto: CSU Sibiu (Facebook)
Video: BCM U Pitesti (Facebook)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.