CSU Sibiu s-a impus în confruntarea cu CSM Steaua București

BC CSU Sibiu a învins CSM Steaua București, scor 88-74, într-un meci contând pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Confruntarea s-a desfășurat la Sala Transilvania și a fost transmisă în direct la DigiSport.

Partida a demarat favorabil militarilor. Aceștia au beneficiat de trei coșuri pe semicerc și 11 puncte în primul act din partea lui Dragan Zekovic. Sibiul a rotit cu Dragoste și Brosser la autohtonul U23, în vreme ce oaspeții au optat pentru Darwiche. La prima pauză CSM Steaua conducea cu scorul de 24-17.

Bucureștenii au continuat să joace la bine, găsind ținta de la mare distanță prin Marinov și Runkauskas. Avantajul Stelei a crescut la un maxim de 13, dar CSU Sibiu a terminat mult mai bine reprize. Kevin Capers a izbutit un slam dunk uluitor la ultima fază a reprizei, însă el a suferit o accidentare la genunchi ce pare foarte gravă, conform imaginilor oferite de DigiSport pe transmisiunea în direct. Scorul la pauză era de 39-36 în favoarea oaspeților.

Sibiul a reacționat extraordinar după accidentarea lui Capers. Ardelenii au găsit soluții să marcheze și atunci când au fost impreciși ei au cules mai multe recuperări ofensive. În schimb, elevii lui Jukka Toijala și Sașa Ocokoljic nu au avut soluții în atac. Astfel, gazdele au transformat deficitul de 13 lungimi din sfertul al 2-lea, într-un avantaj de 14 puncte în minutul 29. Taylor a marcat ultimul coș al secvenței pentru a duce scorul la 64-53, cu zece minute înainte de final.

Formația antrenată de către Dan Fleșeriu a marcat primele trei coșuri din sfertul 4 pentru a mări ecartul la un nou maxim de 18 puncte. Oaspeții nu au marcat niciun punct în primele aproape patru minute ale acestei perioade de joc, Kinnard remarcându-se cu un capac de senzație asupra lui Marinov. Lapornik a întrerupt seceta pentru militari cu un coș și fault. Ultimele minute ale confruntării au fost controlate de gazde, Sibiul repurtând a 2-a victorie importantă în debutul noii ediții de campionat.

La pauza, BC CSU Sibiu- CSM Steaua Eximbank: 36-39!#haicsu

Posted by CSU Sibiu on 14 Octombrie 2017

Sala Transilvania din Sibiu a fost arhiplină la această confruntare. Conducerea CSU Sibiu a comercializat peste 800 de abonamente în acest sezon, restul locurilor fiind vândute cu bilet pentru primul meci de pe teren propriu din ediția 2017/18 a Ligii Naționale.

CSU Sibiu are 2-0 la general după ce în prima etapă a învins la limită la Oradea. În schimb, CSM Steaua București are 1-1, în condițiile în care a învins pe Dinamo în runda inaugurală.

În cadrul etapei a 3-a, CSU Sibiu se duelează cu BC SCM Timișoara, la Sala Constandin Jude, în direct la DigiSport. Postul amintit va transmite și duelul dinte CSM Steaua București și BC Mureș.

Foto: www.csusibiu.ro

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On CSU Sibiu s-a impus în confruntarea cu CSM Steaua București

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.