Serie de 18 meciuri cu peste 10 la eficiență încheiată de Goran Martinic

Goran Martinic și-a văzut întreruptă o serie de 18 meciuri consecutive cu cel puțin 10 la eficiență. Muntenegreanul a avut doar 5 la eficiență în Meciul 4 al seriei pe care BC Mureș o dispută în compania lui CSU Sibiu, în primul tur al playoff-ului.

Martinic a avut 39 minute și 31 secunde de joc, dar s-a confruntat cu mari probleme în faza ofensivă, cu precădere la finalizare. El a terminat meciul cu 4/16 la aruncările din acțiune, pentru 25%, respectiv cu 3/6 la linia de pedeapsă pentru 50%.

El ratează trei libere pentru prima dată într-un meci în acest sezon. Fundașul ex-iugoslav avea doar șase libere ratate din aproape 100 executate în actuala ediție de campionat.

Jucătorul amintit a terminat partida cu 11 puncte, 7 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și 4 posesii pierdute pentru 5 la eficiență și 3 la +/-. Martinic a avut sub 10 la eficiență în meciul pierdut la Pitești, scor 84-71, pe 4 decembrie 2016.

Partida a fost câștigată de vicecampioni cu scorul de 70-62.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Articole din aceeași categorie

2 comentarii On Serie de 18 meciuri cu peste 10 la eficiență încheiată de Goran Martinic

  • Acest jucator este sufletul echipei muresene, inca nefiind refacut de dupa meciul de joi, el a petrecut aproape 40 de minute pe teren in meciul de aseara. Saracul abia se mai tinea in picioare, era obosit rau, mai in continuu alerga cu Hardy in spinare. Nu ma mira procentajul lui slab, sibienii stiau foarte bine, ca el trebuie scos din joc, daca vor sa castige, aceasta tactica s-a vazut foarte clar la meciul 3, a si dat roade. Din fericire, acest aspect a fost observat si de antrenorul Barni, asadar schimband , si jucand mai mult pe Reed. M-ar bucura enorm un asemenea procentaj la fel de slab a lui Martinici si la meciul 5, si echipa mureseana sa castige.

  • A jucat bine totusi, chiar daca a suferit fiind marcat mult timp de un jucator rapid si cu calitati fizice deosebite. Markovici a iesit la rampa cind trebuia si Santa dupa cum a spus d-nul Micinic a fost foarte util echipei. Este nederpt insa sa nu remarcam atitudinea si efortul echipei, aici incluzind si banaca tahnica.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.