Sergio Llull are un raport pase decisive/posesii pierdute incredibil!

Este star la Real Madrid, dar nimeni nu și-a închipuit că este atât de bun să evite greșelile. Sergio Llull are o statistică excepțională în actuala ediție a Euroligii masculine. El are un rol deosebit în echipă, însă în pofida acestui aspect, Sergio a găsit modalitatea de a fi productiv și de util pentru echipa sa.

Llull are medii stagionale de 10.3 puncte, 5.8 pase decisive, 1.8 recuperări, 0.9 intercepții, 0.7 posesii pierdute și un indice de 14.0 la eficiență. El are 53% la aruncările din interiorul semicercului, 38% la cele din spatele semicercului, respectiv 81% la linia de pedeapsă.

Observăm, așadar, raportul pase decisive/posesii pierdute. El are un total de 162 pase decisive și 22 posesii pierdute. Așadar, un coeficient de 7.36 la acest capitol. În orice competiție baschetbalistică acest raport este unul absolut excepțional. Ceva ieșit din comun, de-a dreptul inuman. Cum să fii atât de creativ și să greșeti atât de puțin?

Să ai acest raport în Euroligă, adică la cel mai înalt nivel în baschetul european la nivel de club, este ieșit din comun. Asta cu atât mai mult cu cât a jucat un număr impresionant de meciuri în această competiție.

În șapte din cele 28 partide disputate în actuala ediție a Euroligii masculine, Llull a avut un indice al eficienței sub 10. Cu alte cuvinte, Sergio nu a avut doar meciuri productive din punct de vedere statistic. Însă, el a avut 14 meciuri în care nu a pierdut nici măcar o dată posesia mingii.

În vârstă de 28 ani, Llull parcurge al 8-lea sezon la nivel de Euroligă, toate în echipamentul lui Real Madrid. El are 177 meciuri jucate cu mdii pe carieră de 9.3 puncte, 3,3 pase decisive și 1.6 recuperări pe partidă. Site-ul oficial al Euroligii nu prezintă media pe carieră la posesii pierdute pentru a putea face o comparație cu sezoanele anterioare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.