Serbia s-a impus în confruntarea cu Letonia la Istanbul

Serbia a învins Letonia, scor 92-82, la capătul unei partide echilibrate. Jocul contează pentru Grupa D, găzduită la Istanbul, din cadrul EuroBasket 2017.

Vicecampionii mondiali și olimpici au avut inițiativa pe tabela de marcaj, însă balticii nu au renunțat, iar Kristaps Porzingis a avut formația letonă la conducere, scor 75-73, în sfertul decisive. Finalul partidei a fost controlat de Serbia, are a beneficiat de o prestație impresionantă din partea lui Bogdan Bogdanovic.

Lipsiți de mai multe piese importante, precum Milos Teodosic, Nemanja Nedovic, Nikola Jokic, Nikola Kalinic, Nemanja Bjelica sau Miro Raduljica, elevii lui Sașa Djordjevic au demonstrat că pot fi extrem de eficienți. Serbia a pierdut doar cinci posesii pe tot parcursul celotr 40 minute de joc și a avut un număr aproape dublu de recuperări ofensive.

Bogdanovic a avut 30 puncte, 4 pase decisive, Milan Macvana a adăugat 14 puncte, 10 recuperări, iar Boban Marjanovic a încheiat cu 13 puncte, 6 recuperări pentru Serbia. Primii doi au avut peste 30 minute de joc.

În replică, frații Bertans au contabilizat 39 puncte împreună, iar Porzingis a reușit 18 puncte, 4 recuperări, 4 capace.

Primul meci al zilei inaugurale de la Istanbul a cuprins victorie Belgiei, scor 103-90, asupra Marii Britanii.

Foto: fiba.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.