Serbia a anunțat lotul lărgit pentru EuroBasket 2017

Serbia a anunțat componența lotului lărgit pentru EuroBasket 2017. Sașa Djordjevic, cel care a ghidat Serbia spre medalia de argint la FIBA World Cup 2014 și Jocurile Olimpice 2016, a nominalizat 25 de jucători din care îi va selecta pe cei 12 cu care se va prezenta la turneul final.

Lotul lărgit este alcătuit din:

Poziția 1 – Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Jović (Steaua Roșie), Nemanja Nedović (Unicaja), Vasilije Micić (Žalgiris), Ognjen Jaramaz (Mega Leks), Aleksa Radanov (FMP)
Poziția 2 – Bogdan Bogdanovic (Fenerbahçe), Branko Lazić (Steaua Roșie), Dragan Milosavljević (Alba Berlin), Marko Gudurić (Steaua Roșie), Nemanja Dangubić (Steaua Roșie)
Poziția 3 – Nikola Kalinić (Fenerbahçe), Marko Simonović (Steaua Roșie), Vladimir Lučić (Bayern Munchen), Ognjen Dobrić (Steaua Roșie), Dejan Davidovac (FMP)
Poziția 4 – Nemanja Bjelica (Minnesota), Milan Mačvan (EA7 Milano), Stefan Bircevic (Partizan)
Poziția 5: Nikola Jokić (Denver), Boban Marjanovic (Detroit), Miroslav Raduljica (Điangsu), Vladimir Štimac (Bešiktaš), Nikola Milutinov (Olympiacos), Ognjen Kuzmić (Steaua Roșie).

Se remarcă includerea în lotul lărgit a lui Boban Marjanovic, jucător pe care Sașa Djordjevic l-a omis pentru Jocurile Olimpice după ce în prealabil jucător a refuzat participarea la turneul preolimpic și la EuroBasket 2015.

Serbia face parte din Grupa D, care se va desfășura la Istanbul. Adversari sunt Marea Britanie, Rusia, Letonia, Belgia și Turcia. Primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.