Serbia a anunțat lotul pentru EuroBasket 2017. Cel puțin șase absențe de marcă!

Nikola Kalinic și Nemanja Nedovic completează o foarte importantă listă de absențe de marcă pentru echipa națională a Serbiei la EuroBasket 2017. Antrenorul Sașa Djordjevic a fost nevoit să renunțe la cei doi din cauza problemelor medicale cu care câștigătorii Euroligii respectiv EuroCup din sezonul anterior se confruntă.

Lotul Serbiei pentru EuroBasket 2017 este următorul:

Fundași – Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić
Extreme – Branko Lazić, Vladimir Lučic
Pivoți – Stefan Birčević, Milan Mačvan, Vladimir Štimac, Ognjen Kuzmić, Boban Marjanović

Reamintim că Nikola Jokic, Milos Teodosic, Miroslav Raduljica și Nemanja Bjelica sunt celelalte absențe sonore din echipa națională a Serbiei.

Serbia face parte din Grupa D la EuroBasket 2017. Aceasta se va desfășura la Istanbul. Adversarii vicecampioanei mondiale și olimpice sunt Marea Britanie, Rusia, Letonia, Turcia și Belgia. primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.