Serbia a anunțat componența lotului lărgit pentru EuroBasket 2017

Sașa Djordjevic a nominalizat 17 jucători pentru lotul lărgit al Serbiei în perspectiva participării la EuroBasket 2017. Vicecampioana mondială și olimpică în exercițiu va fi lipsită de o serie importantă de jucători la evenimentul din acest an.

Este vorba despre următoarele absențe: Nikola Jokic, Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov, respectiv Nemanja Dangubic.

Componența lotului lărgit pentru echipa națională a Serbiei: Marko Gudurić, Branko Lazić, Marko Simonović, Ognjen Kuzmić, Stefan Jović (toți de la Steaua Roșie Belgrad), Stefan Birčević (Partizan Belgrad), Miloš Teodosić (CSKA), Vladimir Lučić (Bayern Munich), Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić (Fenerbahce), Vladimir Štimac (Besiktas), Milan Mačvan (Olimpia Milano), Miroslav Raduljica (EA7 Milano), Dragan Milosavljević (Alba Berlin), Nemanja Nedović (Unicaja), Vasilije Micić (Žalgiris) și Boban Marjanović (Detroit Pistons)

Serbia face parte din Grupa D, programată a se desfășura la Istanbul. Adversari sunt Marea Britanie, Rusia, Letonia, Turcia și Belgia. Primele patru clasate se califică pentru fazele elimimatorii, iar ultimele două clasate vor pleca acasă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.