Sean Barnette a semnat în Liban

Sean Barnette a semnat un contract cu Tadamon, în Liban. Baschetbalistul american se află la primul angajament după despărțirea de CSM CSU Oradea, formație la care a evoluat între 2015/17.

Barnette va juca sub comanda lui Miograd Perisic în Asia. El s-a despărțit de Liga Națională, acolo unde a bifat patru sezoane, două cu U-BT Cluj-Napoca și două cu CSM CSU Oradea.

Amerianul a fost campion al României în 2016, fiind desemnat MVP al LNBM în sezonul 2015/16. De asemenea, el a avut o campania solidă în Basketball Champions League până la momentul accidentării suferite la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Totodată, Barnette a fost unul dintre cei mai redutabili oponenți ai lui Vlad Moldoveanu în sezonul petrecut de acesta în România.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.