Sean Barnette a suferit o accidentare la coaste

ACTUALIZAT. 21 octombrie. Site-ul oficial al CSM CSU Oradea a oferit informații despre starea de sănătate a americanului:

Rezultatul acestora nu a relevat vreo fractură sau fisură costală sau a unui os. În schimb, el a suferit o foarte puternică contuzie. Aceasta continuă să îi provoace dureri jucătorului.

Sursa citată notează și că, foarte probabil, jucătorul va rata meciul cu Steaua CSM Eximbank, de sâmbătă, 22 octombrie.

Perioada de inactivitate a lui Barnette este condiționată de nivelul durerilor provocate de această contuzie. Este puțin spre deloc probabil ca el să fie apt pentru următorul meci al echipei, programat pentru sâmbătă (22.10), ora 19:30, la București, cu Steaua CSM EximBank.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sean Barnette a primit un cot în coaste în minutul 2 al partidei dintre CSM Oradea și Pinar Karsiyaka, din Grupa B a Basketball Champions League.

Americanul a părăsit terenul și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Nu se cunoaște încă gravitatea accidentare și, implicit, dacă va fi nevoit să lipsească de la următoarele meciurile ale echipei.

CSM Oradea nu s-a putut baza în acest debut de sezon pe Titus Nicoară, care a fost indisponibil timp de o lună din cauza unei accidentări în partida de SuperCupă, și Martin Zeno, accidentat în meciul cu Lukoil Academic și care va lipsi tot aproximativ o lună de zile. De asemenea, Andrei Mandache și Rareș Pașca nu au putut efectua complet pregătirea pre-competițională din cauze medicale.

 

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.