Schimbări în efectivul echipelor la nivel de Euroligă

În cursul zilei de miercuri (19.11) s-au consemnat o serie de modificări în componența echipelor de top din baschetul european. A fost o zi în care s-au perfectat o serie de transferuri importante.

Scotty Hopson a semnat un contract pe o lună cu Galatasaray Istanbul. Acesta vine la formația lui Ergin Ataman după accidentarea la mână suferită de Vladimir Micov. De notat că Sasha Pavlovic a refuzat oferta turcilor, el urmând cel mai probabil să parafeze un nou acord cu Partizan Belgrad.

Ian Vougiokas se desparte de Galatasaray. Pivotul elen, legitimat în această vară la clubul din istanbul, a avut medii de 2.0 puncte, 2.2 recuperări și 1.5 pase decisive pe meci. Nu este clar dacă rezilierea contractului survine ca urmare a evoluțiilor neconvingătoare ale lui Vougiokas, ori la solicitarea jucătorului din cauza problemelor financiare de la clubul amintit.

Mirza Begic a semnat cu contract cu Laboral Kutxa Vitoria. Slovenul a fost recrutat de basci după ce pivotul american Lamont Hamilton s-a accidentat. Acesta va absenta până la încheierea sezonului regulat în Euroligă, astfel încât Begic a fost adus cu scopul de a fi folosit în următoarea perioadă. De notat că Mirza a fost curtat și de Anadolu Efes, echipă ce a rămas fără Nenad Krstic pentru următoarea lună și jumătate. Se pare că valariul lui Begic la formația din Vitoria va fi de 30.000 euro pe lună.

Dinamo Sassari a anunțat despărțirea de jucătorul italian Amedeo Tessitori.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.