Șapte jucători U23 în vizorul Stelei CSM EximBank București

Georges Darwiche, Daniel Ioniță, Bogdan Popa, Alexandru Coconea, Andrei Calenic, Petrache Victor și Andrei Arion vor începe pregătirile pentru noul sezon competițional alături de prima echipă a Stelei CSM EximBank București. Anunțul a fost făcut vineri (14.07) prin intermediul paginii de facebook a militarilor.

Toți jucătorii enumerați corespund regulii jucătorului autohton U23, ce intră în vigoare de la startul sezonului competițional 2017/18 și care obligă echipele din Liga Națională de baschet masculin să utilizeze cel puțn un astfel de jucător pe parcursul primului sfert (primele zece minute). Concret, pentru sezonul competițional amintit în cadrul regulii U23 se încadrează sportivii născuți după data de 1 ianuarie 1995.

Georges Darwiche, Daniel Ioniță, Bogdan Popa, Alexandru Coconea, Andrei Calenic, Petrache Victor și Andrei Arion vor î…

Posted by Steaua Baschet on 14 Iulie 2017

Jucătorii enumerați au început și/sau trecut prin programele cluburilor Laguna București și Dan Dacian București, cu care clubul militar, în colaborare cu finanțarea primită prin intermediul parteneriatului cu Primăria București, prin CSM București, derulează programul Respect.

Cei mai buni dintre jucătorii enumerați vor fi păstrați de antrenorii Jukka Toijala și Sașa Ocokoljic în noul sezon competițional, alături de jucătorii autohtoni consacrați și străinii pe care militarii i-au legitimat sau îi vor legitima în cele ce urmează.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.