O săptămână până la startul playoff-ului LNBM

Playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17 demarează peste exact o săptămână. Meciul 1 al seriei dintre U-BT Cluj-Napoca, câștigătoarea sezonului regulat și ocupanta locului 8, se va desfășura luni (10.04), ora 17.30, la Sala Horia Demian. Confruntarea va fi transmisă în direct la DigiSport.

Meciul 2 al aceleiași serii se va desfășura miercuri (12.04), în aceeași locație.

Reamintim că pentru ocuparea locului 8, în ultima etapă a sezonului regulat se vor duela SCM Universitatea Craiova și Phoenix Galați. Meciul se va desfășura pe terenul oltenilor, iar deznodământul acestuia va stabili numele formației care completează lista formațiilor calificate în playoff.

Partidele de deschidere ale acestei serii au fost devansate datorită faptului că municipiul Cluj-Napoca va găzdui Campionatul European de gimnastică. Este un eveniment de mare amploare care va bloca ambele săli din localitatea amintită. Prin urmare s-a luat decizia de a devansa Meciurile 1 și 2 din turul inaugural al playoff-ului în această serie.

Programul celorlalte serii nu va fi afectat. Conform Regulamentului Specific al LNBM, Meciurile 1 și 2 se vor desfășura pe 12 și 14 aprilie. E posibil totuși ca din rațiuni de televizare să se modifice datele unor confruntări.

Meciurile 3 și 4 se vor desfășura pe 20 și 22 aprilie. Eventulul Meci 5, decisiv, s-ar disputa pe 25 aprilie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.