Sâmbătă (22.07) începe Campionatul Mondial U19 feminin – ediția 2017

Sâmbătă (22.07), la Udine și Cividale del Friuli, în Italia, demarează Campionatul Mondial U19 feminin – ediția 2017. La eveniment participă 16 echipe naționale.

Acestea au fost repartizate în patru grupe de câte patru echipe fiecare. Componența acestora:

A – China, Mali, SUA, Italia
B – Puerto Rico, Rusia, Egipt, Spania
C – Canada, Letonia, Franța, Corea de Sud
D – Ungaria, Australia, Japonia, Mexic

Sistemul competițional prevede disputarea jocurilor în faza grupelor între 22 și 25 iulie.

Fazele eliminatorii se dispută între 26 și 30 iulie. Vor fi patru faze eliminatorii: optimi de finală, sferturi de finală, semifinale și finala, respectiv jocurile de clasament. Va fi o singură zi de pauză (joi, 27.07).

La eveniment participă cele mai bune echipe de pe fiecare continent la categoria sportivelor născute după 1 ianuarie 1998. Este vorba, de fapt, despre formațiile cel mai bine clasate la competițiile continentale desfășurate la U18 feminin în vara anului trecut.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.