Sâmbătă (17.06) începe FIBA 3×3 World Cup 2017 – România participă în întrecerea masculină

Între 17 și 21 iunie anul curent, la Nantes, Franța, se va desfășura ediția 2017 a FIBA 3×3 World Cup. Competiția cuprinde două întreceri: masculin și feminin.

Țara noastră este reprezentată în întrecerea masculină. Tricolorii au fost repartizați în Grupa B, alături de Slovenia, Franța, El Salvador și Filipine. După faza grupelor se va juca în sistem eliminatoriu, cuprinzând sferturi de finală, semifinale și finală.

Echipa României este alcătuită din Cezar Bărăgău (24 ani), Marius Ciotlăuș (21), Bogdan Cezar Sandu (30) și Mihai Văcărescu (35). Tricolorii sunt cap de serie numărul 7. De notat că la competiție participă 20 de echipe.

Programul compatrioților noștri:

Duminică (18.06)
ora 19.00 cu Filipine
ora 20.10 cu Slovenia

Marți (20.06)
ora 19.00 cu El Salvador
ora 22.20 cu Franța

Primele două clasate în grupă se califică mai departe. Celelalte sunt eliminate din competiție, urmând să fie clasificate pe baza rezultatelor înregistrate în faza grupelor.

Totodată, competiția va cuprinde întreceri individuale: slam dunk, aruncări, respectiv îndemânare.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.