S-a încheiat sezonul regulat în Ungaria: Torok s-a calificat în playoff, Lazar nu a izbutit acest lucru!

Faza a 2-a a campionatului maghiar s-a încheiat. În urma rezultatelor consemnate s-au stabilit perechile pentru primul tur al playoff-ului.

Acestea sunt:

Szolnok (1A) vs Kormend (2B)
Atomeromu Paks (2A) vs Pecs (1B)
Sopron (3A) vs Alba Fehervar (6A)
Kaposvar (4A) vs Kecskemet (5A)

Se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Așasar, echipa lui Rolland Torok (Kormend) a avansat în playoff, însă cea a lui Laci Lazar (Jaszbereny) s-a clasat pe locul al 10-lea și a ratat accesul în fazele superioare.

Kormend a terminat sezonul cu 18 victorii și 16 înfrângeri, pe locul al 2-lea în cea de-a 2-a grupă valorică. Acest lucru i-a permis accesul în playoff, acolo unde va întâlni câștigătoarea primei grupe valorice, Szolnok. În schimb, Jaszbereny a totalizat 13 victorii și 21 înfrângeri, clasându-se pe locul al 4-lea în cea de-a 2-a grupă valorică.

Rolland Torok, jucător ce a început sezonul alături de Kormend, după care a trebuit să rateze mai bine de două luni din cauza unei puternice lovituri încasate la rinichi, a bifat 23 prezențe în campionatul din țara vecină. Orădeanul a avut medii de 8.6 puncte, 7.0 recuperări și 1.5 posesii pierdute în 26.9 minute pe meci. Roli a avut procentaje de 58% la aruncările din acțiune și 73% la linia de pedeapsă pentru 9.9 la eficiență.

În schimb, Laci Lazar, care a jucat pentru Jaszbereny, alături de care a evoluat în EuroChallenge, a bifat 28 prezențe în liga maghiară și a avut medii de 3.7 puncte, 3.3 recuperări, 1.0 capace și 0.9 posesii pierdute pentru 4.0 la eficiență.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.