Russell Westbrook a devenit posesorul celui mai mare contract din NBA

Oklahoma City Thunder a oficializat prelungirea contractului pentru MVP-ul sezonului 2016/17 în NBA. Russell Westbrook și-a pus semnătura pe un angajament cu valabilitate pe cinci ani.

După un sezon în care a spulberat recordul de triple-doubles, Westbrook a parafat un acord pe cinci sezoane în valoare totală de 205 milioane dolari. Acesta va intra în vigoare din vara anului 2018. Russ intră în ultimul an al vechiului său angajament cu OKC, care prevede un salariu de 28 milioane dolari în sezonul 2017/18. Așadar, până în 2023, Westbrook va încasa 233 milioane dolari. Devine cel mai mare contract din istoria NBA.

Foto: Layne Murdoch/NBAE via Getty Images

Westbrook a avut medii de 31.4 puncte, 10.7 recuperări și 10.4 pase decisive pe partidă în ultimul sezon competițional. El este primul jucător de la Oscar Robertson cu medii statistice în triple-double.

Aceasta este cea mai recentă veste importantă oferită de managementul lui Oklahoma City Thunder. În vara aceasta, managerul Sam Presti a perfectat transferul lui Paul George și cel al lui Carmelo Anthony. Acesta mutări au fortificat lotul la capitolul valoare individuală, astfel încât misiunea antrenorului Billy Donovan va fi una mai dificilă în ideea în care va avea la dispoziție trei superstaruri ce vor avea nevoie de minge pentru a putea crea.

Gruparea amintită este apreciată pentru faptul că a recrutat prin intermediul NBA Draft o serie de suprstaruri ale NBA-ului zilelor noastre. Este vorba despre Kevin Durant, James Harden, Russell Westbrook (trei dintre cei mai buni jucători ai ligii la ora actuală), respectiv Serge Ibaka și alții.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.