Rusia a învins și Serbia la EuroBasket 2017

Rusia a obținut al 2-lea succes de mare preț la EuroBasket 2017. După succesul repurtat asupra Turciei la Istanbul, formația antrenată de Sergey Bazarevich a depășit Serbia cu scorul de 75-72.

Alexei Shved a totalizat 22 puncte, iar Timofey Mozgov și Nikita Kurbanov au adăugat câte 11 puncte pentru învingători. În replică, Bogdan Bogdanovic și Boban Marjanovic au avut câte 19 puncte, iar Vladimir Lucic a bifat 11you pentru Serbia.

Acesta este cel de-al 2-lea succes al Rusiei la EuroBasket 2017. Primul s-a consemnat cu o zi mai devreme, în compania Turciei. În schimb, Serbia pierde pentru prima dată, după ce în cursul zilei de vineri a depășit Letonia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.