Runkauskas și Falker au fost liderii Stelei CSM EximBank în seria cu BCM U Pitești

Randal Falker și Marius Runkauskas au fost principalii realizatori ai Stelei CSM EximBank București în primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Ei au ajutat formația militară să se califice pentru a 3-a oară consecutiv în penultimul act al campionatului.

Roș-albaștrii au trecut de BCM U Pitești cu scorul general de 3-0. Ei au învins de două ori pe teren propriu și o dată în deplasare în cadrul acestei serii.

Runkauskas (foto) a fost liderul Stelei la puncte marcate, minute de joc, respectiv la reușite din spatele semicercului. Lituanianul are o medie de 19.0 punte, 3.3 pase decisive pentru 16.7 la eficiență. El a terminat seria cu o medie de aproape 33 minute pe meci.

Balticul a avut 14 coșuri de trei puncte în cele trei meciuri și a terminat cu un procentaj de 54% la acest procedeu. Runkauskas a avut 83% la aruncările de două puncte și același procentaj la linia de pedeapsă.

În schimb, Falker a fost cel mai eficient jucător al Stelei CSM EximBank. De asemenea, americanul a fost liderul bucureștenilor la recuperări, capace, precum și în faza ofensivă prin numărul reușitelor de două puncte, respectiv prin numărul recuperărilor ofensive.

Randal Falker a avut 10.7 puncte, 8.7 recuperări (2.3 ofensive), 4.3 pase decisive, 2.0 capace și 1.0 intercepții pentru 22.0 la eficiență. El a terminat seria cu un procentaj de 75% la aruncările din acțiune, respectiv 50% la linia de pedeapsă.

Americanul a avut 15 reușite de două puncte, a cules 7 recuperări ofensive și a fost al 2-lea jucător la capitolul cretivitate în formația lui Jukka Toijala. Nu e mai puțin adevărat nici faptul că Falker nu se sfiește să-și ajute echipa cu faulturi, fiind al 2-lea în echipa sa la capitolul greșeli personale.

Morris Curry a fost principalul creator al militarilor în seria cu Piteștiul, El a avut o medie de 7.0 pase decisive. În plus, el a fost liderul Stelei la intercepții cu 2.0 pe meci, similar lui Vlad Negoițescu.

Foto: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.