România va participa cu naționala masculină la Jocurile Mondiale Universitare 2015

România va participa la Jocurile Mondiale Universitare – ediția 2015. Decizia a fost luată la finele săptămânii precedente în cadrul Biroului Executiv al Federației Române de Baschet. Evenimentul va fi găzduit de coreea de Sud, între 3 și 14 iulie anul viitor.

Decizia vine după ce FIBA Europe a anunțat că nu va include în programul oficial din anul 2015 jocuri de calificare pentru echipele naționale. Cu alte cuvinte, meciuri cu caracter oficial pentru echipele naționale de seniori vor avea doar țările calificate pentru turneul final al Campionatului European din 2015.

În mod firesc, la o competiție precum Universiada, drept de participare au sportivii care sunt studenți.

De notat că echipa națională universitară a României la masculin a reușit participări solide atât la ediția 2011, în China, cât și la ediție 2013, ce s-a desfășurat în Rusia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.