România pierde al 2-lea joc amical cu Ungaria la seniori feminin

Echipa națională de baschet feminin a României a pierdut cel de-al 2-lea joc de verificare disputat în compania Ungariei. Sâmbătă (14.06), la Debrecen, reprezentativa maghiară s-a impus cu scorul de 67-60.

Elevele lui Florin Nini au deschis extrem de modest partida. Ofensiva tricolorelor a lăsat mult de dorit pe parcursul primelot 7-8 minute de joc. Astfel, ungaria s-a desprins pe tabela de marcaj. România a replicat în sfertul al 2-lea, pe parcursul căruia a reușit să se apropie la un punct pe tabela de marcaj și a irosit o șansă de a trece la conducere. Repriza s-a încheiat cu o ușoară cădere în jocul României, formația gazdă conducând pe tabela de marcaj. Ungaria a menținut un avantaj de 2-3 posesii pe parcursul reprizei a 2-a conducând cu scorul de 49-43 la intrarea în sfertul decisiv. Acesta a fost adjudecat de maghiare cu un punct pentru un rezultat final favorabil formației din țara vecină.

Prima partidă, desfășurată vineri (13.06), tot la Debrecen, în sala de sport a școlii sportive din oraș, acolo unde CSM Oradea a fost în cantonament pe parcursul ultimelor veri, a fost adjudecată de România cu scorul de 87-79.

Cele două reprezentative se întâlnesc din nou la finele săptămânii viitoare. Acestea vor disputa alte două jocuri de verificare, acestea fiind organizate în România.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.