România U20 feminin a pierdut, iar U18 a câștigat în compania formațiilor similare ale Bulgariei în jocurile de luni (29.06)

Luni (29.06) la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din capitală s-au desfășurat noi confruntări între echipele naționale U20 și U18 ale României și Bulgariei. Spre deosebire de cele întâmplate sâmbătă (27.06), despre care puteți citi AICI, victoriile au fost împărțite.

România U20 vs Bulgaria U20

Scor: 51-72
Pe sferturi: 11-16, 23-17, 7-21, 10-18

Primii cinci: Maxim, Măgurean, Negoescu, Lovasz, Molnar.

Au mai jucat: Kelemen, Chițanu, Lenart, Kirberg, Neagu, Kokovay și Sfârlea.

Antrenor: Ionel Brustur

Alexandra Chițanu a avut 10 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții pentru 15 la eficiență. LIzabella Lovasz și Mihaela Maxim au avut câte 8 puncte fiecare.

În replică, Kalina Aksentieva a avut 16 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții și 3 capace pentru 26 la eficiență.

Așadar, o schimbare radicală de situație față de duelul dintre aceste echipe consemnat cu mai puțin de 48 ore mai devreme.

De notat că naționala U20 feminin începe aventura la Campionatul European U20 – Divizia B în 2 iulie, adică joi.

România U18 vs Bulgaria U18

Scor: 59-49
Pe sferturi: 19-7, 7-8, 14-14, 19-20

Primii cinci: Olteanu, Șerb, Crețu, Ferariu, Podar

Au mai jucat: Ghizilă, Armanu, Pop, Radu, Bpt, Enache. Nu a fost folosită: Minculeasa.

Antrenor: Mădălin Piperea.

Ioana Ghizilă a totalizat 16 puncte, 5 recuperări, 5 intercepții și 3 pase decisive pentru un coeficient de 19 la eficiență. Andreea Crețu a adăugat 13 puncte, iar Ana Ferariu a bifat 12 puncte, 5 recuperări și 2 intercepții pentru formația învingătoare.

În replică, Evgenia Natskina a totalizat 20 puncte, 9 recuperări pentru Bulgaria U18.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.