România U20 masculin a pierdut primul joc de pregătire din Macedonia

Echipa națională U20 masculin a României a pierdut primul joc de pregătire disputat în compania Macedoniei. Partida s-a desfășurat marți (04.07) și s-a încheiat cu scorul de 76-65.

Partida a avut o primă repriză echilibrată. Gazdele s-au desprins la patru lungimi în primele zece minute de joc, scor 22-18. Diferența s-a menținut până la jumătatea partidei, scorul după 20 minute fiind de 45-41.

Jocul s-a rupt în secvența a 3-a, atunci când elevii lui Tudor Costescu au marcat doar opt puncte. Diferența a crescut la 14 puncte în favoarea gzdelor, cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă a fost adjudecată de tricolori cu 16-13, însă Macedonia s-a impus la 11 lungimi.

Tricolorii au avut 38% la aruncările din acțiune, având zece marcatori. România a dominat la recuperare (41-28, cu 17-7 la cele ofensive), dar adversarul a terminat cu 50% din acțiune.

Bobe Nicolescu a totalizat 13 puncte în 22 minute de joc. Sebastian Ionescu a adăugat 11 puncte, Radu Vîrnă a totalizat 10 puncte, iar Emi Cațe a contabilizat 8 puncte și 10 recuperări (5 ofensive). Au mai punctat Nandor Kuti – 7 puncte, Georges Darwiche – 5 puncte, Bogdan Popa – 3 puncte, respectiv Anton Diaconescu, Andrei Iliescu, Ionuț Berceanu și David Engi – 2 puncte fiecare. A mai jucat Tudor Gheorghe.

Cele două echipe se duelează încă o dată miercuri (05.07). Ulterior, delegația României se va deplasa la Oradea, acolo unde va participa la Campionatul European U20 masculin Divizia B, ediția 2017. Evenimentul se va desfășura între 14 și 23 iulie, la Arena Antonio Alexe și CE Partenie Cosma din localitate.

Foto: www.mkf.mk

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.