România U20 feminin a pierdut meciul cu Croația la Campionatul European Divizia B – ediția 2017

Reprezentativa U20 feminin a României a pierdut meciul cu Croația, la Campionatul European Divizia B, ediția 2017, de la Eilat, Israel. Meciul desfășurat luni (10.07) s-a încheiat cu scorul de 63-73.

Partida a demarat favorabil Croației, care s-a desprins la 21-16 în primul sfert. Diferența de cinci puncte s-a menținut până la jumătatea partidei, scorul după 20 minute de joc fiind de 43-38.

Repriza secundă a consemnat dublarea diferenței. Croația s-a apărat mai bine și a împiedicat orice șansă de revenire a tricolorelor. Echipa lui Dan Calancea a avut un nivel defensiv mai bun decât în prima repriză, dar nu a reușit să repete jocul bun din atac.

Alina Podar a totalizat 23 puncte, 4 recuperări, 2 intercepții, Ana Ferariu a adăugat 14 puncte, 7 recuperări, 5 intercepții, iar Ioana Ghizilă a totalizat 8 puncte, 8 pase decisive și 7 recuperări. Tridentul Demeter – Stan – Armanu a contribuit cu câte șase puncte fiecare. Rotația echipei naționale a României a cuprins doar șapte jucătoare în acest meci.

România are 0-3 după acest meci în Grupa B a competiției amintite. Marți (11.07) este zi liberă, astfel încât următorul meci al tricolorelor este programat pentru miercuri (12.07), ora 18.15, în direct pe YouTube. Adversar va fi Israel.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.