România U18 suferă al 2-lea eșec și nu mai are șanse de a avansa în valorică 1-8

Echipa națională U18 masculin a României a pierdut confruntarea cu Georgia în ziua a 4-a de la Campionatul European – Divizia B din Austria. Rezultatul final a fost de 66-80.

Jocul a fost la discreția gruzinilor, aceștia desprinzându-se la nouă puncte pe parcursul primei secvențe. Diferența a crescut la 14 lungimi, scor 49-35, la jumătatea meciului. Sferturile 3 și 4 au fost egale, ambele echipe marcând câte 17, respectiv 14 puncte.

Nandor Kuti a avut 16 puncte, Rareș Uță a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, iar Ionuț Berceanu și Bobe Nicolescu au contabilizat câte 8 recuperări fiecare. În replică, Giorgi Tsirikidze a reușit 14 puncte pentru învingători.

România are 2-2 la general după acest joc. Urmează meciul cu Suedia, programat pentru luni (27.07). În urma acestui eșec șansele compatrioților noștri de a avansa în grupa valorică 1-8 sunt nule.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.