România U18 a pierdut cu Israel în ultimul meci al turneului de la Timișoara

România U18 masculin a suferit un eșec în ultimul meci al turneului de pregătire de la Timișoara. Formația pregătită de către Goran Vrkic a cedat în fața Israelului, scor 55-82.

Prima jumătate s-a derulat sub semnul echilibrului, scorul la pauză fiind de 36-35 în favoarea israelienilor. Aceștia au realizat un parțial de 46-20 în ultimele 20 minute pentru a se impune la o diferență de peste 25 lungimi.

Nandor Kuti a fost principalul realizator al României, conform frbaschet.ro. El a terminat cu 11 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări, Bobe Nicolescu l-a secondat cu 9 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, iar Rareș Uță a terminat cu 9 puncte și 3 recuperări. De cealaltă parte, Leaf Ty a avut 17 puncte, 7 recuperări, 3 intercepții și 3 pase decisive.

Astfel, România a terminat turneul pe locul al 2-lea. Israel a obținut locul 1, după trei victorii, pentru ca Rusia să se claseze pe locul 3.

Tricolorii participă la CE U18 – Divizia B, din Austria, eveniment programat să demareze pe 21 iulie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.