România U16 masculin la prima victorie în ediția 2015 a Campionatului European

România a repurtat primul succes la Campionatul European U16 masculin – Divizia B, ediția 2015. Formația pregătită de către Eugen Ilie a depășit Scoția în cadrul turneului de la Sofia. Rezultatul final a fost de 99-37.

Tricolorii s-au desprins la 29-9 pe parcursul primei secvențe, pentru ca ecartul să continue să urce, astfel încât la jumătatea partidei scorul era de 57-19. Lucrurile au continuat în aceeași notă, diferența între cele două formații continuând să crească pe tabela de marcaj, scorul fiind de 75-29, după 30 minute de joc. În secvența decisivă diferența între cele două echipe a mai crescut cu 16 lungimi.

Dragoș Diculescu (sportiv care se confruntă cu anumite probleme medicale potrivit informațiilor noastre) a totalizat 20 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Alexandru Coconea a adăugat 15 puncte, 4 recuperări, Antonio Năstureanu a terminat cu 11 puncte, 7 recuperări, iar Tudor Fometescu a bifat 10 puncte, 3 pase decisive pentru România. În replică, Yousef Khalil a avut 10 puncte, 17 recuperări pentru Scoția.

Antrenorul Eugen Ilie a rotit întreg efectivul de jucători înscris pe foaia oficială la această partidă. România a avut 11 marcator în acest meci și toți cei 12 au avut contribuții de natură statistică.

România are 1-2 la general în Grupa A și urmează să întâlnească Danemarca (1-2). Acest meci este programat pentru duminică (09.08), de la ora 16. Cel mai probabil învingătoarea acestui meci va juca în turneul 9-16, pentru ca învinsa să-și reducă șansele de a evita să ajungă în grupa locurilor 17-24.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.