România U16 masculin a fost învinsă de Islanda

România a pierdut meciul cu Islanda, scor 45-67, într-un meci contând pentru Campionatul European U16 masculin Divizia B ediția 2017. Jocul s- desfășurat la Sofia, fiind transmis în direct pe internet.

Jocul a demarat sub semnul echilibrului, dovadă în acest sens fiind scorul la prima pauză, 11-14. Tricolorii au rămas mult în urmă, scor 24-36, la pauză, respectiv 28-60, după 30 minute de joc. România a redus din defcit în sfertul 4.

Tudor Lungu a avut 13 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Laurențiu Dimitrescu a adăugat 12 puncte, 4 recuperări, iar Radu Rădulescu a terminat cu 8 puncte, 6 recuperări.

România are 0-2 la general după acest meci. În ziua de deschidere, tricolorii au fost depășiți la aproape 40 lungimi de către Belgia.

Următorul adversar este Grecia. Meciul se va disputa sâmbătă (12.08), ora 13:45, în direct pe YouTube.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România U16 masculin a fost învinsă de Islanda

  • Din ce in ce mai bine ! Islanda a avut si 30 pct in sfertul 3 dar au lasat-o mai moale… Nu prea inteleg ce se intampla cu Gavriloaia, unul din liderii generatiei. Astazi ZERO puncte in 20 min

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.