România U16 masculin a câștigat cu Irlanda

România a învins Irlanda, scor 79-54, într-un meci contând pentru Campionatul European U16 masculin – Divizia B, ediția 2015. Confruntarea a contat pentru turneul locurilor 17-24.

Jocul a fost controlat de către elevii lui Eugen Ilie. Aceștia s-a desprins la 16-8 în primul sfert, respectiv la 33-14 în cel de-al 2-lea. Cea de-a 2-a jumătate a fost mai echilbrată, dar România a mai pus șase puncte între ea și Irlanda pe parcursul ultimelor 20 minute de joc.

Solyom Botond a avut 18 puncte, 3 recuperări, Tudor Fometescu a adăugat 13 puncte, 9 recuperări și 3 intercepții, Alexandru Coconea a contabilizat 11 puncte, iar Ștefan Bîrloveanu a terminat cu 10 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru România. În replică, Adam Drummond a avut 11 puncte, 4 recuperări pentru Irlanda.

România a avut 3-0 la general în Grupa I, contând pentru turneul locurilor 17-24. Astfel, tricolorii avansează în turneul 17-20, acolo unde adversar va fi Luxemburg. Meciul se va desfășura sâmbătă (15.08).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.