România U16 feminin a debutat cu dreptul la Campiontul European – Divizia B, din Macedonia

România a debutat cu dreptul la Campionatul European U16 feminin – Divizia B, ediția 2015. Formația pregătită de către Cătălin Tănase a învins Danemarca, scor 53-48.

Tricolorele s-au desprins pe parcursul primei reprize. Scorul după primele zece minute de joc a fost de 15-7, pentru ca la jumătatea confruntării să fie 32-20. În partea a 2-a jocul a fost mai echilibrat.

Ecartul s-a păstrat până la încheierea celui de-al 3-lea sfert, pentru ca pe parcursul actului decisiv danezele să se apropie pe tabela de marcaj. Ele au strâns la un singur punct cu trei minute și 45 secunde înainte de final, dar România a înscris ultimele patru puncte pentru a-și apropia victoria.

Nicoleta Ghiță a avut 12 puncte, 8 recuperări, alte trei jucătoare având cel puțin 8 puncte marcate. Irina Părău a contribuit cu 12 recuperări la succesul României. De cealaltă parte, A. Langer și K. Lassen au avut câte 10 puncte fiecare.

Următorul adversar al României este Albania. Meciul se va disputa sâmbătă (15.08).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.