România trece de Olanda la CE U20 masculin – Divizia B

România a depășit Olanda, scor 71-54, într-un meci contând pentru turneul locurilor 9-16 la Campionatul European U20 masculin – Divizia B, de la Khaikida. Meciul s-a desfășurat vineri (22.07).

Partida a fost controlată de tricolori. Aceștia s-au desprins la 11 lungimi pe parcursul primului sfert, avantaj păstrat și în continuare. România a mărit diferența la 20 de puncte cu zece minute rămase de disputat. Secvența decisivă nu a adus schimbarea, meciul încheindu-se cu victoria echipei pregătite de Răzvan Cenean.

Emi Cațe a avut 20 puncte, 14 recuperări și 5 pase decisive după ce la meciul anterior a absentat. Marius Ciotlăuș a adăugat 14 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 4 intercepții, Dragoș Gheorghe a avut 9 puncte, 4 recupeărri, iar Bogdan Popa a terminat cu 8 puncte și 4 recuperări pentru învingători.

Tricolorii obțin a 2-a victorie din cinci partide disputate la concursul amintit și vor continua întrecerea în competiția locurilor 9-12. Sâmbătă (23.07), România întâlnește Portugalia. Meciul demarează cu începere de la ora 14:15.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România trece de Olanda la CE U20 masculin – Divizia B

  • Domnilor , cred ca aveți rezultatele jucătorilor de la alt meci! Dacă nu puteți prelua din statistica oficială , măcar afișați-o ca atare. Veți observa unele diferențe. In rest numai de bine si succes in continuare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.