România în topul celor mai spectaculoase acțiuni de luni (04.09) la EuroBasket 2017

Acțiunea realizată de Vlad Moldoveanu, Andrei Mandache și Radu Paliciuc, în prima repriză a meciului pe care România l-a susținut în compania Spaniei la Cluj-Napoca, în cadrul rundei a 3-a din Grupa C la EuroBasket 2017, a fost inclusă în topul celor mai spectaculoase acțiuni ale zilei de luni (04.09).

Contraatacul a început cu serviciul lui Vlad Moldoveanu pentru Andrei Mandache la centrul terenului, mingea a circulat apoi în mare viteză spre Radu Paliciuc, care a întors serviciul spre Mandache. Faza s-a terminat sub coșul advers, cu o minge lăsată de Mandache pentru punctele celui care a început-o, Moldoveanu.

În această rubrică și-au făcut loc, cu acțiuni individuale, jucători precum Cedi Osman, Kristaps Porzingis, Adam Hanga, respectiv Timofey Mozgov. Este vorba despre un capac, un slam dunk, o pasă decisivă și un slam dunk pe recuperare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.