România a terminat CE U16 feminin Divizia A pe ultimul loc

România a terminat participarea la Campionatul European U16 feminin Divizia A ediția 2017. Formația antrenată de Mădălin Piperea a fost învinsă de Belarus, scor 33-57, în meciul pentru locul 15.

Jocul nu a avut miză, dar nici istoric. Ex-sovieticele s-au desprins la zece lungimi în primul sfert. La jumătatea partidei scorul era de 32-14. Tricolorele au câștigat la limită sfertul al 3-lea, însă nu au reușit să revină pe tabela de marcaj. Secvența decisivă a fost adjudecată de Belarus, care a triumfat la o diferență de 24 puncte.

Laura Vaida a totalizat 11 puncte, 11 recuperări. Nicio altă jucătoare nu a marcat mai mult de 5 puncte pentru România. În total nouă jucătoare au punctat pentru formația pregătită de Mădălin Piperea și Romela Cristea.

România s-a clasat pe locul 16, ultimul, la Campionatul European U16 feminin Divizia A, de la Bourges, Franța. Compatrioatele noastre au pierdut toate cele șapte meciuri disputate și au retrogradat în cel de-al 2-lea eșalon al Europei la această categorie de vârstă.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.