România suferă al 4-lea eșec la CE U18 feminin – Divizia B

Echipa națională U18 feminin a României a suferit a 4-a înfrângere la Campionatul European – Divizia B, de la Sarajevo. Tricolorele au pierdut partida cu Bosnia-Herțegovina, scor 72-88.

Partida a fost controlată de formația ex-iugoslavă. Aceasta a câștigat fiecare sfert: 19-26, 16-18, 17-22 și 20-22.

Andreea Crețu a avut 16 puncte, 4 recuperări, Anda Sărăcuț a adăugat 13 puncte, 4 recuperări, Iulie Brezoi a reușit 12 puncte, 7 recuperări, iar Roberta Salatioan a terminat cu 11 puncte, 10 recuperări și 3 intercepții.

România încheie prima fază a competiției cu un bilanț de 0-4, pe ultimul loc în Grupa A. Tricolorele continuă competiția în turneul rezervat locurilor 17-19.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România suferă al 4-lea eșec la CE U18 feminin – Divizia B

  • Cam mare diferența față de sezonul trecut la U18! Anul trecut, cu Piperea antrenor, după grupe era 4-0, anul ăsta invers. Anul trecut visam la promovare, anul ăsta luptăm cu „puternica” Albanie pentru rămânere în B. Dar când pui antrenor pe d-l Popa ce s-a remarcat prin pierderea unei semifinale la U16F după ce avea cu 1’40” inainte de final 50-39 e de așteptat un asemenea rezultat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.