România suferă al 2-lea eșec la Campionatul European U18 feminin – Divizia B

România a suferit cel de-al 2-lea eșec la Campionatul European U18 feminin – Divizia B, ediția 2016. Formația pregătită de către Carmin Popa a pierdut meciul cu Portugalia, scor 53-69. Pe sferturi: 7-14, 14-26, 13-17, respectiv 19-12.

Așa cum o indică scorul pe sferturi, partida a fost controlată de gruparea lusitană. Ecartul dintre cele două echipe a ajuns la peste 20 de puncte la intrarea în secvența decisivă, atunci când România a reușit să reducă din deficit, însă nu a putut să pună în dificultate adversarul.

Andreea Crețu a avut 16 puncte, 4 recuperări, iar Alina Podar a adăugat 8 puncte. Nicio altă jucătoare din echipa României nu a reușit să depășească borna 5 în dreptul punctelor marcare la această confruntare. Zece jucătoare au punctat pentru reprezentatica tricoloră în partida cu Portugalia.

România are 0-2 la general, după eșecul suferit în ziua inaugurală în compania Finlandei. Acel meci s-a încheiat cu scorul de 64-75.

Următorul adversar al tricolorelor este Islanda. Meciul se va desfășura luni (25.07). Ultimul joc din prima fază a Campionatului European U18 feminin – Divizia B se va desfășura miercuri (27.06), adversar fiind Bosnia-Herțegovina.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.