România a pierdut cu SUA la Universiada de la Taipei

România a pierdut meciul cu Statele Unite ale Americii, scor 62-120, în cadrul Jocurilor Mondiale Universitare de la Taipei. Meciul contează pntru faza grupelor în cadrul concursului de baschet masculin.

Jocul a fost controlat de americani, care s-au desprins la 32-13. Diferența a continuatsăurce, SUA marcând 36 puncte în secvența a 2-a, respectiv 30 în cea de-a 3-a. Compatrioții noștri au pierdut și ultimul sfert.

Basti Ionescu a totalizat 16 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, Mario Lazăr a contribuit cu 16 puncte, 5 recuperări, iar Georgian Păun a încheiat cu 12 puncte, 2 intercepții pentru România. Alți cinci jucători au marcat pentru reprezentativa tricoloră în confruntarea cu Team USA.

Formația antrenată de Florin Nini are 1-3 la general și va încheia faza grupelor cu un meci în compania Argentinei. Acest meci este programat a se desfășura vineri (25.08), cu începere de la ora 10:00 (a României).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.