România a pierdut ultimul meci la Campionatul European U20 feminin Divizia B de la Eilat

Echipa națională U20 feminin a României a terminat Campionatul European de tineret Divizia B ediția 2017 pe locul 10. Tricolorele au pierdut ultimul meci, disputat în compania Ucrainei, scor 65-92.

Elevele lui Dan Calancea au marcat primele nouă puncte ale confruntării, însă primul act s-a terminat cu un parțial de 25-5 în favoarea Ucrainei. În continuare avantajul exsovieticelor a crescut la 18 lungimi după 20 minute, respectiv 31 la capătul celui de-al 3-lea sfert. Secvența decisivă nu a adus schimbarea.

Ana Ferariu a totalizat 14 puncte, 8 pase decisive, 6 recuperări, Ioana Ghizilă a adăugat 14 puncte, 3 recuperări, Alina Podar a terminat cu 9 puncte și 8 pase decisive, alte șapte jucătoare marcând pentru România în acest meci.

Astfel, reprezentativa României a încheiat participarea la CE U20 feminin – Divizia B pe locul al 10-lea din 12 participante, cu două victorii din șapte partide disputate.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.