România a pierdut cu Serbia la Campionatul European U16 feminin Divizia A

România a încheiat faza grupelor la Campionatul European U16 feminin Divizia A cu o nouă înfrângere. Tricolorele au cedat meciul cu Serbia, scor 45-82. Partida a fost transmisă în direct pe YouTube.

Jocul a fost controlat de sârboaice, care s-au desprins la opt lungimi în primul sfert. Diferența a continuat să crească pe tot parcursul jocului. Scorul la jumătatea confruntării era de 43-25, pentru ca la intrarea în secvența decisivă să fie de 63-37. Nici ultimele zece minute nu au adus schimbarea pe tabela de marcaj.

Anamaria Pop a avut 13 puncte, iar Laura Vaida a adăugat 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru România. Alte cinci jucătoare au punctat pentru România în acest meci.

Astfel, la încheierea fazei grupelor, elevele lui Mădălin Piperea și Romela Cristea au 0-3 la general și s-au clasat pe ultimul loc. Prima poziție a revenit Ungariei, locul al 2-lea Italiei, iar pe 3 s-a clasat Serbia.

În optimile de finală, România se dueleză cu câștigătoarea Grupei D, Franța.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.