România a pierdut primul meci la Universiada de la Taipei

România a pierdut meciul cu Cehia din prima zi de competiție în concursul de baschet masculin de la Jocurile Mondiale Universitare 2017, găzduite la Taipei. Tricolorii au jucat primul meci în cursul dimineții de duminică (20.08), fiind depășiți cu scorul de 60-72. Scorul pe sferturi: 13-18, 20-22, 15-17, 12-15.

România a fost inferioară la recuperări ofensive (6-16), posesii pierdute (23-14), intercepții (8-14) și pase decisive (10-17).

Principalul remarcat a fost Basti Ionescu. Jucătorul legitimat la CSM CSU Oradea a totalizat 21 puncte. El a avut 4/8 la trei puncte, 4/6 la două puncte, respectiv 1/1 la linia de pedeapsă. Basti a avut o recuperare, o pasă decisivă, o intercepție și un capac în 28 minute de joc.

Mirel Dragoste a adăugat 12 puncte, 3 recuperăr, 3 pase decisive, Georgian Păun a adăugat 8 puncte, 7 recuperări, 3 capace, Wilhelm Brosser și Dragoș Gheorghe au avut câte 5 puncte, Tudor Gheorghe a terminat cu 4 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, intercepții, Mihnea Andrei a terminat cu 3 puncte, iar Mario Mazăr a terminat cu 2 puncte pentru tricolori.

Au mai jucat Andrei Damian și Cezar Bărăgău, fără să puncteze. Andrei Petică și Victor Petrache nu au jucat.

Miroslav Kvapil a avut 14 puncte pentru învingători.

Următorul adversar al României este Estonia. Meciul se dispută luni (21.08), cu începere de la ora 5:30 (ora locală 12:30).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.