România a pierdut primul amical al verii

Echipa națională a României a fost învinsă de Estonia, scor 87-55 (18-11, 25-11, 21-15, 23-18), în primul joc de pregătire premergător EuroBasket 2017. Partida face parte din cadrul turneului internațional din Portugalia și a fost transmisă în direct pe internet.

Antrenorul Marcel Țenter a început partida cu Giordan Watson, Andrei Mandache Adrian Guțoaia, Rolland Torok și Alex Olah. Au mai jucat Cătălin Petrișor, Vlad Corpodean, Radu Paliciuc, Iulian Orbeanu și Titus Nicoară. Din delegația României în Portugalia mai fac parte Bogdan Țîbîrnă și Cătălin Baciu.

Giordan Watson a totalizat 15 puncte, Andrei Mandache a avut 12 puncte, iar Alex Olah, Vlad Corpodean și Rolland Torok au terminat cu câte 7 puncte fiecare. Statistica completă AICI.

Au absentat Vlad Moldoveanu, jucătorii de la lotul U20 al României, respectiv Scottie Wilbekin și DJ Cooper, care au depus acte pentru obținerea cetățeniei române.

Jocul a fost transmis în direct pe internet.

Cel de-al 2-lea meci este programat duminică (16.07), cu Portugalia.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România a pierdut primul amical al verii

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.