România a pierdut și meciul cu Argentina la Universiadă

România a pierdut ultimul meci din grupe la Jocurile Mondiale Universitare, în concursul de baschet masculin. Elevii lui Florin Nini au pierdut meciul cu Argentina, scor 53-71.

Reprezentativa României a fost egala Argentinei în primul sfert, scor 15-15, însă ulterior a rămas mult în urmă. La jumătatea confruntării scorul era de 37-30. Secvența a 3-a s-a terminat cu scorul de 64-43, pentru ca tricolorii să câștige sfertul 4 cu 10-7.

Andrei Damian a totalizat 12 puncte, 6 recuperări, Tudor Gheorghe a adăugat 8 puncte, 5 pase decisive, iar Mirel Dragoste a încheiat cu 7 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări pentru România. Alți șapte jucători au marcat pentru România.

România a avut 1-4 la general și s-a clasat pe locul al 5-lea în faza grupelor. SUA a avut 5-0, Argentina a avut 4-1, iar Estona a completat podiumul cu 3-2 la general. Cehia s-a clasat pe locul 4, cu 2-3, iar Emiratele Arabe Unite a încheiat cu 0-5 la general.

Astfel, România continuă participarea al Universiada de la Taipei în cadrul turneului rezervat locurilor 17-24.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On România a pierdut și meciul cu Argentina la Universiadă

  • Era de așteptat. Dacă nu ar fi fost și pregătirea pentru euro acum poate ca am fi avut un lot mai valoros.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.